Назад к списку

Інновація 2023 - PAROC® Rockwool - PREMO 90!

PAROC® спеціалізується на виробництві та дистрибуції енергоефективних і негорючих ізоляційних рішень з кам’яної вати. Продукція компанії використовується в промислових будівлях по всьому світу - від складських і логістичних центрів до виробничих цехів. Об’єкти нерухомості часто мають кілька тисяч квадратних метрів даху, які необхідно ефективно та довгоізолювати. Головною проблемою тут є постійно зростаючі вимоги до тепло-, протипожежного та шумозахисту.

Орієнтований на майбутнє ізоляційний матеріал від PAROC® значною мірою відповідає різноманітним вимогам при зведенні великих промислових і комерційних будівель: наприклад, він відповідає вимогам протипожежного захисту промислових приміщень завдяки своїй негорючій здатності. Що стосується теплоізоляції, то ізоляційні плити з їхньою низькою теплопровідністю сприяють виконанню поточних вимог щодо теплоізоляції зовнішніх компонентів будівель (GEG Building Energy Act).

PAROC® PREMO 90 – це нова, однорідна та негорюча теплоізоляційна плита з мінеральної вати для покрівлі з найвищими показниками тиску та точкового навантаження. PAROC® PREMO 90 пропонує міцну, вогнестійку та особливо стійку до тиску основу для сонячних систем та подібних технічних установок на даху.

НАПРУГА СТИСКУ ≥ 90 кПа 

ТОЧКОВЕ НАВАНТАЖЕННЯ ≥ 900 Н 

ВИРОБЛЕНО З 100% ВІДНОВЛЮВАНОЇ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ (новий EPD)

                   ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------