Назад к списку

Інструмент Paroc BIM полегшує роботу дизайнерів і будівельників


Завдяки новому інструменту BIM вибрати відповідне рішення для утеплення стало простіше, ніж будь-коли. Простий у використанні інструмент BIM допомагає проектувальникам і будівельникам точно та швидко знаходити актуальну інформацію про продукти Paroc.

Новий інструмент, створений у результаті річного процесу розробки, є зручним доповненням до існуючих рішень Paroc, орієнтованих на широку базу користувачів. Це особливо вигідно дизайнерам і будівельникам, яким потрібні точні й актуальні дані про продукти, які вони використовують. ThorbiQ був розробником інструменту BIM.

Інструмент Paroc BIM спочатку буде запущено у Фінляндії, після чого будуть створені версії для окремих країн Paroc.

https://paroc.thorbiq.io/FI/selector/0

Новий інструмент – це практично селектор товарів, за допомогою якого можна шукати підходящий товар за характеристиками продукту чи конструктивними рішеннями. Дизайнер може перенести вибрану інформацію про продукт безпосередньо в програму проектування BIM, яку він використовує (у форматі Revit, ArchiCad або IFC), або будівельник може пов’язати документацію продукту, наприклад, з програмою перегляду моделі. Звичайно, документи також можна завантажити та зберегти звичайним способом.

- Інструмент BIM у поєднанні з ізоляційними продуктами Paroc забезпечує високоякісне та безпечне будівництво у зручній формі. Важливість цифрових технологій постійно зростає, і ми хочемо зробити свій внесок у розробку рішень, які спрощують пошук і використання даних, – заявляє менеджер з розвитку Юха Лайхонен. 

                                 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------