Назад к списку

Новий спосіб укладання утеплювача для покрівлі

 

Плоскі дахи є поширеним видом покрівлі в промислових і громадських будівлях, а також у багатоквартирних будинках. Ці дахи великі, і під час будівельних робіт на дах необхідно піднімати піддони з ізоляційним матеріалом. Зазвичай це робиться за допомогою крана або лебідки. Це означає, що упаковка відіграє важливу роль у покрівлі.

Ми розробили новий спосіб упаковки ізоляційного матеріалу даху. Це допоможе зменшити відходи на будівельних майданчиках та прискорить роботу будівельників. Нові піддони з віллою мають висоту 1,3 метра. Вовняні плити для утеплення покрівлі укладаються безпосередньо на опорні ніжки з кам’яної вати. Така основа виготовляється з того ж матеріалу, що і утеплювач. Тому для утеплення даху також слід використовувати основи. Ширина опорних ніжок 300 мм, довжина 1200 мм. Несуча основа з кам’яної вати може бути виготовлена ​​з однієї, двох або трьох плит кам’яної вати в залежності від щільності утеплювача.

Переваги нового методу пакування очевидні – попередні вантажні пакети висотою 2,6 метра були замінені на більш низькі пакети висотою 1,3 метра. Це полегшує видалення теплоізоляційного матеріалу покрівлі з основи. Зменшується кількість дерев’яних піддонів, які потрібно підняти на дах, а потім утилізувати. Для утримання товарів разом потрібен лише тонкий шар плівки, і його можна утилізувати разом з іншими пластиковими відходами. Крім того, плитку з кам’яної вати, що лежить в основі, можна використовувати безкоштовно.

За розрахунками, наприклад, при утепленні плоского даху площею 5000 м2 плиткою з кам’яної вати PAROC ROS 30 150 мм відпадає необхідність зберігання, транспортування та утилізації 155 дерев’яних піддонів. При цьому з нової кам’яної вати безкоштовно виробляється 208 м² утеплювача. 

Негорючі, енергоефективні та міцні теплоізоляційні плити PAROC є хорошим вибором завдяки своїм винятковим властивостям, а більш ефективний спосіб упаковки полегшує, пришвидшує роботу будівельників і запобігає утворенню будівельного сміття.

                                  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------