Назад к списку

PAROC eXtra Smart - зручність, екологічність і економія! 

Сьогодні, за допомогою сучасних будівельних матеріалів і при застосуванні розумних технічних рішень такий проект під силу практично кожному домовласникові. Причому, мова йде не тільки про затишній дачі або ґрунтовному заміському котеджі, а й про теплу лазні, комфортною веранді або місткому гаражі для улюбленого авто.
Що б ми не взялися будувати, переробляти або оновлювати, нам доведеться рахувати бюджет цього проекту, прикидати терміни будівництва, підбирати і купувати матеріали, будувати, нарешті. Але часто в гонитві за миттєвою економією ми не замислюємося про те, як ми змогли б заощадити потім, коли вже наш довгоочікуваний дачний будинок або лазня будуть побудовані. 

Йдеться про енергоефективність цього об'єкта. 

У цьому модному слові насправді немає нічого загадкового:
мова про те, що потрібно використовувати «розумні» і якісні будівельні матеріали, в першу чергу, висококласну будівельну ізоляцію, щоб наш будинок був не тільки міцним і надійним, але також і теплим, затишним, комфортним і - економним. Адже чим більше тепла і енергії «зберігає» наш будинок, тим менше наші комунальні платежі.
Є ще один важливий момент - екологічність будівельних матеріалів. Адже все, що в нашому будинку зроблено, прибите, поклеєно, змонтовано, все, що нас оточує в приміщеннях, впливає на наше самопочуття, 


на самопочуття наших дітей і близьких. Ми всім цим дихаємо, ми в цьому живемо. Тому так важливо, щоб наш будинок або наша лазня були побудовані з екологічно чистих матеріалів. І теплоізоляція тут - елемент номер один. 

Якісні теплоізоляційні матеріали виконують відразу кілька ключових функцій: забезпечують звукоізоляцію, гарантують високу пожежобезпечність, довговічність і водостійкість. І, звичайно ж, зручні і прості в монтажі. А ще вони - екологічні.
Прикладом такої добротної і достойною продукції є теплоізоляція фінської компанії Paroc, слава про високу якість якої йде з давніх часів.

Часи, як відомо, змінилися, а ось слава і якість Paroc - тільки примножилися. Більш того, щоб бути ближче до російського споживача, Paroc в кінці 2013 року відкрив у Тверській області свій завод, продукція якого відповідає всім відомим європейським стандартам якості. Про це говорить і той факт, що продукція, вироблена в Росії, отримала сертифікати якості та екологічності, а також CE маркування, яка означає, що вироби російського виробника Paroc можна поставляти на європейські ринки.

PAROC-eXtra-Smart
Продукція заводу Paroc в Тверській області за два роки роботи вже завоювала визнання професіоналів будівельного ринку. Але в компанії хочуть донести свою якість і до приватного споживача, до вдумливого і дбайливого домовласника. 

Знайомтеся, PAROC eXtra Smart.
По-перше, це універсальний теплоізоляційний матеріал, що випускається на основі кам'яної вати.
По-друге, він має широке коло застосування: для тепло-, звукоізоляції і вогнезахисту стін, дахів і підлог у всіх типах будівель.
По-третє, дана теплоізоляційна плита відрізняється гнучкістю і пружністю, легкістю обробки і монтажу.
Важливо і те, що ізоляція не дає усадку і не втрачає своїх властивостей в процесі експлуатації, а достатня щільність плити перешкоджає конвекції, тому опір теплопередачі зберігається навіть в дуже холодні зими. Вся теплоізоляція Paroc є негорючим матеріалом; всі волокна - біологічно розчинні і неканцерогенні. Завдяки оптимальним толщинам - 50 і 100 мм, а також розмірами (600 на 1200 мм), PAROC eXtra Smart дуже зручний в роботі. Безперечною перевагою продукту є і той факт, що завдяки унікальній тришарової упаковці (одинична упаковка / модуль / палета) забезпечується герметичність і збереження матеріалу в умовах відкритого зберігання, а компресія дозволяє заощадити до 2,5 раз на доставці.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------