Назад к списку

PAROC Trio – це нове революційне рішення ізоляції для ремонту фасадів

Ремонтна плита PAROC® Trio дозволяє використовувати один ізоляційний продукт замість двох або трьох окремих ізоляційних продуктів, які раніше вимагалися. 

Він складається з трьох різних шарів: шар, який згладжує нерівну поверхню, що підлягає ремонту; товстий енергоефективний теплоізоляційний шар; і шар, який забезпечує чудовий захист від вітру. Використання PAROC® Trio замість окремих шарів матеріалу дозволяє заощадити щонайменше 50% часу та вартості монтажу.

Інновація, яка швидко встановлюється та відповідає зростаючим потребам у оновленні фасадів

«В Європі є мільйони квадратних метрів старих фасадів, термін експлуатації яких закінчується. Більшість із цих фасадів знаходяться на бетонних багатоповерхових житлових будинках, побудованих у 1960-1970-х роках. Коли старий бетонний фасад і теплоізоляція знімаються, ми зазвичай знаходять нерівну бетонну поверхню, яка потребує згладжування, або м’який ізоляційний шар під новішою теплоізоляцією. Ми хотіли полегшити ремонт фасаду, тому ми розробили єдиний ізоляційний продукт, який забезпечує вирівнювання, теплоізоляцію та захист від вітру та погоди», — говорить Сусанна Тюкка-Веддер, менеджер із застосування в Owens Corning Paroc.

Оскільки ізоляційне рішення складається з одного продукту, воно також дозволяє спростити логістику на місці та зменшити відходи упаковки. Ізоляція PAROC® Trio поставляється в компактній палетній упаковці, а оптимізований розмір плити полегшує монтаж на високих і вузьких риштуваннях. Відрізки кам’яної вати можна переробляти екологічно чистим способом за допомогою системи переробки Rewool.

Механічно пом'якшений вирівнювальний шар

Поверхня кам’яної вати PAROC® Trio покрита покриттям Tyvek FireCurb, яке пропускає водяну пару, забезпечуючи чудовий захист від вітру та дощу під час монтажу. Середня частина виробу складається з енергоефективного теплоізоляційного шару, який надає PAROC® Trio дуже низьке значення лямбда 0,033 Вт/мК.Однак справжню інновацію можна знайти на тильній стороні плити, яка механічно пом’якшена для адаптації до нерівних поверхонь, усуваючи повітряні проміжки між ізоляційним матеріалом і монтажною поверхнею, які зменшують ізоляційний ефект. Ми подали заявку на патент на це нововведення.

PAROC® Trio підходить для використання на всіх типах будівель. Як і інші вироби з кам’яної вати, вона пожежобезпечна, енергоефективна та дуже стійка до вологи.«Ми постійно розробляємо нові інновації, які пропонують рішення для реальних потреб і додають цінність для наших клієнтів. PAROC® Trio є чудовим прикладом такої роботи», — каже Сусанна Тюккя-Веддер.

                                  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------